Limon Limonero

16thjul. × ’12Keld & The Donkeys med Lena & Johnna: Limon Limonero

Limon Limonero - 100 Go'e
Får du nogle sommerfriske fiskefileter derude? Med godt med remo rørt op i creme fraiche på toppen og dynget til i citron? Eller går du efter fiskefrikadellen, som de serverer den dejligt grov på havnen i Lemvig? Det kan også være den står på hyldeblomstsaft (40 buketter, 1.300 gram sukker, 4 citroner, atamon)? Måske endda en klassisk citronfromage? Og presset af omstændighederne en bette drinks med citron i stedet for lime?

Jeg tror i hvert fald Keld Heick er på citronvognen eller også var der bare ikke nogle bedre udenlandske hits af lave coverversioner af lige den dag. Manden har trods alt spyttet flere sange ud end de fleste, og det er vel fair nok, hvis man ikke altid er ramt af guddommelig inspiration. Men med børnekor og et smil på læben kan man hive meget hjem, og i enden er det da blevet en ganske hæderlig kuriøs lille sag, ik’?

NB: Selve syvtommeren er begravet i en af mine mange stakke, og da klokken er ganske fremskreden, må der nøjes med et par flotte citroner (som i virkeligheden er appelsiner). Håber det går.

Bookmark and Share
Dette indlæg var udgivet i:Dansk, Kuriøs og tagget , , , , , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentareller efterlad en trackback:Trackback link.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort eller delt med andre. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*

Du kan anvende disse HTML tegn og koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>